luni, 15 aprilie 2013

Preotul din sat la MTV Cribs Romania ( prezentat de Pacha Man)


-Hello, MTV Fans. Astăzi la MTV Cribs Romania vă prezentăm casa unui mare gangsta, preotul Eusebiu Iustinian Argințel, din satul Luncoiu. Saru’mana, părinte! What’s uuup?!
-Să trăiești, fiule și fie ca Cel de Sus să te apere și să te păzească! Ce să fie, uite eram la o vecerniu când m-au sunat cei de la MTv că vreți să ȋmi vedeți modesta mea locuință…
-“Modestă”? My holly brotha, numa’ modestă nu e asta! Are three etaje, yo know?! Văd că ai pe poarta de la garaj inițialele tale scrise cu aur…
-Da, e un cadou de la dl Gigi Becali. Așa are și el pe palat ȋn București și fiindcă am sfințit National Arena ȋnainte de returul cu Ajax, mi-a făcut o donație modestă de 6 cifre și m-am luat și eu după dumnealui…
- Am understand, e foarte gangsta. Și spune-mi, you holly fatha’, ce-i piscina aia ȋn spate acolo? Mai faci tu baie din când ȋn când cu holly water, sau o desparți ca bossul de sus, you know?
- Aaa, nu fiule. Inițial o construisem să strâng aghiazma, dar mai face băiatul meu baie cu prietenele lui. Are 20 de ani, e student la Teologie… Ȋl văd așa de rar… De aia i-am luat un Porsche Panamera ca să poată ajunge cât mai repede acasă când termină programul.
- Maaaan, i-ai cumpărat mașina, and he likes the colah’r. Fatha’, ia zi. Intrăm și noi ȋn palat, dar sper să nu fii gol pe sub halat… Să-mi arăți și mie ce ai inside these rooms, you know?
- Desigur fiule. Ȋn primul rând țin să ȋți spun că am făcut-o atât de ȋnaltă că să fie mai aproape de Dumnezeu… Dumnezeu care ȋmi dă putere și speranță!!! Aici este prima cameră… Am un televizor modest 3D cu diagonala de 200 de cm… un bar unde se servește doar sângele franțuzesc al Domnului și o masă cu 12 scaune din lemn de mahon.
- Brothaaa’, e prea bengos aici, maaan… Și camera asta, unde e mobila din stejar cubanez și tablourile astea cu băieței naked cu ramă de aur?
- Aaaa, aici e camera de relaxare. Mai vin cu alți preoți, mai medităm cu gândul la Dumnezeu și la ȋnvățăturile Lui…
- I understand, man. Și sus la etaj what’s up?? Aud niște țipete… par a fi niște țipete de băieței mici și niște biciuri…
-Aaa, nu, dragule. Probabil e soția mea, se uită la “Patimile lui Iisus”, Mântuitorul, Dumnezeul nostru. E foarte bolnavă, n-aș vrea să mai urcăm dacă nu te superi…
- OK, holly brotha’! Aș vrea să ȋmi arăți mașinile tale.
-Bineȋnțeles. Cu mașinile astea merg atât de repede ȋncât ȋl văd pe Domnu’ uneori. Am aici un Mercedes GLK din 2012, cu care mai merg ȋn pelerinaj spre locurile Sfinte… Aici am un Maserati Quattroporte din 2009, cu care mai merg cu familia mea ȋn vacanță, iar asta e mândria mea de pe vremea când eram informator la Securitate, un Ford Mustang din 1967… Toate le am pentru că mi-a dat Domnu’.
-My looord, my brotha’ ce rides ai, ești crazy?
-Da, toate le-am primit de la Dumnezeu, pentru smerenia și modestia de care am dat dovadă. Acum mă scuzi, mă dus să sfințesc un pic prin sat… E cam a treia oară luna asta, doar e a treia sărbătoare cu Cruce Neagră ȋn calendar! Vă mulțumesc pentru prezență, să vă aibă Dumnezeu ȋn pază!
OK, ma holly brotha’, ȋți mulțumim că ne-ai prezentat “vizuina” ta. A fost Pacha Man from the area of Luncoiu-Sat! Peace for ma brothas and sistas out there! I’m out! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu